ingyen bitcoin

Segítség a kezdőknek!

2016. február 28. 10:13 - Sorminator

A legfontosabb tudnivaló a BTC gyűjtőoldalakról,hogy nem kell hetekig-hónapokig gyűjtögetni a pénzt. Azonnal fizet!

A PTC oldalakon megkereshető összeg többszörösét is meglehet keresni vele, akár 400 eurot is havonta,de ezért tenni is kell.

Amikor elvégezted a feladatot egyből kikérheted a munkádért kapott összeget.Nem áll fenn az a veszély,hogy az oldal megszünése vagy fizetésképtelensége miatt elveszik a pénzed.

Ide nem kell befizetned,hogy a megkeresett pénzt ki tudd veni. 

A legelső lépés egy Bitcoin pénztárca nyitása. Klikk ide.

Ezután kezdődhet a BitCoin gyűjtés. 

A megkeresett BitCoint egyszerűen átlehet küldeni egy kártyára és így ATM-ből is ki lehet venni HUF-ban vagy el lehet vásárolni üzletben vagy az interneten keresztül.

Annyi a dolgod,hogy meglátogatod az oldalakat. A menüből ki tudod választani a számodra megfelelőt. A számok azt jelentik,hogy egy oldaltól milyen gyakran lehet Bitcoint kérni. Pl.: a 30 perces menüben olyan oldalakat talász amiktől 30 percenként tudsz Bitcoint kérni.

Az összes oldalon regisztráció nélkül tudsz BTC-t gyűjteni INGYEN!

Írd be az oldalon a BTC címedet és utána megadod a captcha kódot és a Claim,Collect.. vagy Get Reward gombra kattintva bezsebeled a satoshikat. Minden oldalon más-más feliratot találsz,amivel hitelesíted magad,hogy nem vagy robot.Ha bárhol elakadsz kérdezz nyugodtan, segítek.

Az oldalak automatikusan egy gyűjtőpénztárcába teszik a megkeresett satoshikat ami automatikusan átkerül a te BTC pénztárcádba.

Fontos!! Ne használj ADBLOCK-ot és engedéjezd a felugró ablakokat is,mert nem fogod tudni kivenni,megkapni a megkeresett satoshikat.

És akkor nézzük,hogy is néz ki ez élőben. Ez csak egy példa. Minden oldalon más feladat vár amit el kell végezni.

Első lépés BTC címünk beírása utána "Enter The Faucet"

A következő ablakba a zölddel megadottt szavakat kell beírni és utána "Claim your Saoshi Prize"

A következő ablakban a megadott sorrendben kell rákattintani a szavakra és ezután "I'am Human" 

A következő ablakban látjuk,hogy mennyit kerestünk ezzel a rövid feladattal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freebiitcoin.blog.hu/api/trackback/id/tr398425372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása